Om Oss

Tillsammans skapar vi ditt nya badrum

Att renovera badrummet ska inte vara en krånglig och utmattande process. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät så förverkligar vi din badrumsvision utan att göra det komplicerat för dig som kund. Våra badrumsexperter har alla nödvändiga certifikat och behörigheter för att ro ditt badrumsprojekt i hamn med förväntat resultat. Vi levererar en totalentreprenad där du som kund har samma personliga kontakt under hela badrumsrenoveringen.Skräddarsydda badrumslösningar

Oavsett hur långt du kommit i planeringen av ditt nya badrum står vi redo att hjälpa dig. Våra badrumsexperter har lång erfarenhet av att planera och genomföra badrumsrenoveringar och finns med dig som stöd under hela resan. Vi kan ge goda råd och förslag på praktiska lösningar, materialval och olika typer av badrumsinredningar. Vi kan hjälpa till med inspiration och visa upp referensobjekt. Har du redan visionen klar så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömbadrum.

Att anlita oss är ett tryggt och säkert val

För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg under hela projektet. Från offert till färdigt badrum. Oavsett hur stort eller litet projektet är ska du känna att vi finns här för dig och svarar på alla dina frågor som dyker upp under badrumsrenoveringen. Vi strävar efter att ha en öppen dialog där du som kund känner dig delaktig under hela badrumsprojektet.

Om du väljer att anlita oss får du också gärna kontaktuppgifter till referenskunder. Vi vill att du ska känna att du anlitar ett seriöst företag till att renovera ditt badrum. Vi jobbar hårt för att uppnå vårt mål med nöjda och återkommande kunder som gärna rekommenderar vårt företag.

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor gällande vårt arbetssätt eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med badrumsrenovering i Stockholm.

Du hittar oss här:

Renovera Badrummet i Stockholm

Sibyllegatan 79

114 43 Stockholm

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)